Kolesarjenje Masko Športih Na Prostem Za Zaščito Pred Soncem Prikrivanje Kapuco Balaclava Poln Obraz Masko Ribolov Vojske Lov Usposabljanje Šal Pokrivala

Kolesarjenje Masko Športih Na Prostem Za Zaščito Pred Soncem Prikrivanje Kapuco Balaclava Poln Obraz Masko Ribolov Vojske Lov Usposabljanje Šal Pokrivala

SKU: s12100

Nov izdelek

€1.40 €0.84
Oznake: ruta obraz, cardio, nakup skp, basebale skp, balaclava obraz, urbanega kolesarjenja kape, japonski casquette, lateks kapuco gej, balaclava skp, obraz mošus.

Značilnosti:

*Material je mleko svile, ki je udobno in dihanje; to je lažji in bolj elastična.

*Dobra elastičnost, lahko popolnoma pokrivajo vsak del glave in vratu, zaradi česar je bolj blizu telesa in bolj udobno.Posebno lahek in enostaven za vzdrževanje.

*Čeprav je zelo tanek, to je močna, elastičnost in je primerna za preprečevanje prah in mrčes.Oblečen je v notranjosti čelade se lahko bolje zaščiti glavo, ušesa in usta.Dolžina lahko popolnoma zaviti vratu, za preprečevanje pikov komarjev in vdorom prahu.

*Tuje države klic te vrste pokrival, kot Balaclava skp, ki je, balaclava skp, ki se lahko skrivajo v obraz, skrivanje identitete in zaščito glave.Uporablja se na številnih področjih.Kot so simulacije CS, zunanji veter in pesek zaščito, zaščito pred soncem, prah varstvo v posebnih okoljih, alpsko smučanje, zaščita glave, tekmovalnih športnikov in tako naprej.

Specifikacije:

*Material:Poliester/ice svile

*Velikost:Ena velikost

*Teža:30g

Vsebina Paketa:

1 x Kolesarski masko

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.


  • Postavka Vrsta: Skp
  • Šport Tip: Kolesarjenje
  • Številka Modela: kolesarjenje masko
  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Spol: MOŠKI
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Poliester
Russasha2011 2021-06-28 Perfect!!! 5/5
Navigarrr 2021-06-28 Perfect!!! 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice