750 ML Neoprenske Steklenico Vode Prevoznik Izoliran Zajema Vrečko Vrečka

750 ML Neoprenske Steklenico Vode Prevoznik Izoliran Zajema Vrečko Vrečka

SKU: s11693

Nov izdelek

€1.68 €0.91
Oznake: računalništvo v oblaku, bele steklenice za vodo, pokrov za termo, Mini, steklenico vode torbici, kolo steklenico vode, 750 ml, pariz vrečka za steklenice, flint, raagi steklenice za vodo, očesa vode steklenico prevoznik.

Opis:

Neoprenske šport steklenico vode primeru izolirani torbi imetnik rokav kritje nepremočljiva,trpežna,lahka,se lahko določi na nahrbtnik, nastavljive in odstranljive naramnice lahko sprehod ali vožnja prosto, ki je primerna za odrasle in otroke, proste roke za dejavnosti na prostem, ali nosite pijač in vina, steklenice za piknik ali plaži.

To neoprenske steklenico imetnika je enostaven za prevoz s nastavljiv pas in zaponka kavelj, ki je primerna za vse vrste obleke in telo vrste.Ali za šole, pisarne, delo, šport, potovanja ali na prostem avanture, ta vrečka kritje je vsekakor treba!

Hranite vaše drage steklenice zaščiteni pred vse vrste površinskih prask, iztiskanje, dnevni uporabi, udrtine in več s tem visoke kakovosti vode steklenico imetnika s traku!Ali plastike ali nerjavečega jekla, to elastičnega neoprena, ki zajema zagotavlja popolno zaščito!

Super za steklenico vode,longneck steklenico,preprečevanje strani opekline ali padcu ohrani steklenice toplo več,plus okrepiti šivanje na vse šive, ta steklenico vode imetnik je trmast za trajajo dolgo časa.

Kot nalašč za Lov, pohodništvo, kampiranje, potovanje, plezanje, treking, kolesarjenje, tek, taktično, mountain, na prostem sedlo vrečko.

Specifikacija:

Material: Neopren

Dia Velikost: 8 cm/3.15 cm , Višina 21 cm/8.27 palčni

Paket Vključuje:

1 Kos Neoprenske Šport Steklenico Vode Prevoznik

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko razlika zaradi manua l meritev.

Barva je lahko nekoliko drugačna, saj različne monitor.Hvala!


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Zmogljivosti: 701ml-800ml

Podobni izdelki

Uspešnice