Na Prostem, Vojaško Steklenico Vode Silikona, Velike Zmogljivosti, Zložljiva Vode Grelnik Vode Pohodništvo, Kampiranje Puščanje Dokazilo Tour Steklenica Za Vodo

Na Prostem, Vojaško Steklenico Vode Silikona, Velike Zmogljivosti, Zložljiva Vode Grelnik Vode Pohodništvo, Kampiranje Puščanje Dokazilo Tour Steklenica Za Vodo

SKU: s1117

Nov izdelek

€36.55 €7.31
Oznake: xs rb688 flashlight.

1. Ta vrsta silikona, čutarica je narejena iz Evropskega standarda varnosti in varstva okolja silikona, ki je odporna proti vročini in mrazu odporna.

2. Silikonska steklenice lahko zdrži visoko temperaturo 230 stopinj, in nizke temperature minus 40 stopinj, varno, okolju prijazno, nov koncept proizvodov.

3. Izdelek je opravil nemški LFGB certifikat in ne vsebujejo škodljivih snovi.

4. Mehko telo izdelek lahko zloži in bolj priročno za izvajanje.

5. Primerna za kolesarjenje, self-vožnja potovanja, backpacking, zunanjih športnih in fitnes.

Specifikacije:

Material: silikon + PP + aluminija notranji pokrov

Zmogljivost: 580ML

Velikost: 4.8*6.7*20.9 CM

Uporablja priložnostih: šport, vojaško usposabljanje, področja razvoja, oglaševanje, promocije, darila, turistično območje spominkov

Vsebina Paketa:

1* šport steklenice

Opomba:

Ker prikrivanje steklenico je v kratkem oskrbe, če ni maskirnim trakom, non-maskirnim trakom, ki se bo uporabljal.O sliki, pls preverite v opis.

O Shippingment:

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Returnℜfound:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Sbk.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O Povratnih Informacij:

1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala.

2.Ne pusti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.


  • Blagovna Znamka: HAIMAITONG
  • velikost: 20.9*16*4.8cm
  • Funkcija: Zložljiva, puščanje dokazilo
  • kampiranje steklenica za vodo: Vojaške Vode Grelnik Vode
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice