Kitara Pedal Effector Za BJ temnozelena Kompresor 3K Učinki Uvoženih Delov Handmake Avdio Diy 1PC

Kitara Pedal Effector Za BJ temnozelena Kompresor 3K Učinki Uvoženih Delov Handmake Avdio Diy 1PC

SKU: s10936

Nov izdelek

€69.94 €55.96
Oznake: ohišje za bas kitaro, 8gb ddr3 ecc ram, greendio avdio kabel, pedala rowin, audio procesor, kokko pedal, speedplay, amd athlon 64 x2 dual core, kompresor kitara pedal, učinek kitara pedal.

Kitara Pedal Za BJFe temnozelena Kompresor 3K Učinki Zvočne Diy

Je zamenjava za BJFe temnozelena Kompresor Effector , Električni Quitar Pedal .(Namigi: Ko uporabite ta Kitara Pedal ,Prosimo, uporabite strokovni kitara pedal napajanje, se Izognete požaru zaradi nepravilne uporabe napajanje.)

Po malo pol leta, to stiskanje je končno srečal z vami.Prvič, naš postopek je enak kot pri rdeči popačenja in čebelami preobremenitve, Ročno izdelana, z uporabo uvoženih delov.

To je zelo posebna kompresor.Ni spremembe v stisnjeni zvočni, toda, ko sem igral, sem se nenadoma občutek, kot da sem naredil veliko o napredku, zelo dobro.Verjamem, da vam bo všeč.

Temnozelena Kompresor je lep, stiskanje monoblock.Ta učinek je bil prvotno namenjen za the Beatles pesmi igral z Björn band, z namenom ustvarjanja želene unvoiced zvok na zvočnikov, ki ga je uporabljal v času.Združljiv je z eno tuljavo, P90 in dvojno tuljavo kitare.

Package: 1pc.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Aitaji
  • Številka Modela: Za BJFE temnozelena Kompresor
  • Vrsta: Učinki

Podobni izdelki

Uspešnice