1 KOS Stiskanje Gleženj Patron Nogomet Gleženj Podporo Košarka Gleženj Naramnicami Zaščitna Športne Nogavice

1 KOS Stiskanje Gleženj Patron Nogomet Gleženj Podporo Košarka Gleženj Naramnicami Zaščitna Športne Nogavice

SKU: s10933

Nov izdelek

€1.56 €1.10
Oznake: visoke nogavice vaja, Gleženj Patron, tanko vaja nogavice, ankl, gleženj podporo naramnicami, ženska vaja nogavice, vaja nogavice slog, gleženj zaklepanje, kimono moški, gleženj orthosis.

Značilnosti:

1. Iz Poliamidnih vlaken in elastana, dihanje in udobno tkanine.Ne samo, da pomaga absorbirajo znoj in obdržati vaše gležnjev suho in vonja, ki so prosta, vendar pa spodbuja tudi krvni obtok okoli gležnjev, ki pomaga razbremeniti bolečine v mišicah in proizvajajo toploto.

2. Ergonomska krivulja design, gleženj orthotics križ pralni lahko vezavi funkcionalne tkanine z večjo ukrivljenosti na bolje prilagodi obliki stopala, ki lahko pomaga vaš gleženj si opomore od artritisa, zvini, utrujenost mišic ali bolečine v sklepih itd.

3. Nositi je čuvati vaš gleženj in učinkovito zmanjšanje zunanje poškodbe.Debelina je dovolj tanke, da vam omogočajo, da nosite čevlje, spet pa tudi ščitijo vaš gleženj.

4. Uporaba pletenje proces, fit tkanine ne vpliva na udobno gibanje med vadbo.Stroj predstavil bo samodejno zaprite robove in ne puščajo nobenih sledi, kot so nogavice.

5. Pogosto uporablja v športu, tek, čepe, kolesarjenje, pohodništvo, uteži, golf, tenis, ples, nogomet, odbojka, fitnes, šport in druge vsakodnevne dejavnosti.

Specifikacija:

Ime: šport gleženj varstvo

Material: Poliamid vlaken, spandex

Velikost: S, M, L

Uporaba: zunanji ribolov

Specifikacije:Enotni

Velikost----Za čevlje velikost----Zgornja Širina

S-------35-38(cm)-------10 cm/3.94"

M-------39-42(cm)-------11 cm/4.33"

L-------43-47(cm)-------12cm/4.72"

Package Vključeni::1pc*gleženj varstvo

Opomba: barve izdelka je v skladu z barvo prejeli, velikost je ročno meri, bo prišlo do napake, 2-4 cm, prosimo za razumevanje!


  • Številka Modela: /
  • Material: Spandex
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice