Pisane Smešno Ptic, ki Je Sedel na Vejo Cvetenja Roza Cvet Ožigosan Navzkrižno Šiv Kit Vezenje needlework set

Pisane Smešno Ptic, ki Je Sedel na Vejo Cvetenja Roza Cvet Ožigosan Navzkrižno Šiv Kit Vezenje needlework set

SKU: s10753

Nov izdelek

€11.90 €10.47
Oznake: xs nohti otrok.

OPIS IZDELKA

Strokovno vbod z zakrpiti design, Design, ki je natisnjena v stroj črnilo na tkanine, Enostavne za branje in stitch, Skrb za vaše oči.

Ključne Funkcije:

1).Vsak komplet vsebuje 11-štetje Aida tkanine, presorted bombažne nitke, igle, barvne grafikon, navodila v mandarinščini z angleščino, okvir kažejo iz slike ni vključena; 2).Za nastavitev navodila: Polno šiv "X" za uporabo 3 niti niti, Zadnji šiv uporaba 2 niti niti;

DESIGN INFO:

SKU (BARVNO): A - Stitch Count: 176 X 176; - Dimenzije: 49 cm x 49 cm (19.3" x 19.3"); - Število Barv: 30

PACKAGE PODROBNOSTI

TRGOVINA Z ZAUPANJEM

Obljubljamo, s prevzemom polne odgovornosti na vse, da bi od začetka do konca, nas kadarkoli, če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč.Če smo kdaj spodletelo, mi bo prav, ne glede na to, kaj!

NIZKO CENO ZAVAROVANJA

- 100% Denar Nazaj Garancije; - Vrniti v stanju, iz katerega koli razloga; - Odlične Storitve za Stranke;

DOSTAVA

Smo običajno ladja postavke v 1-2 delovnih dneh po vaše plačilo je potrjeno.Mednarodni kupci, ki so odgovorni za njihovo državah dajatev in davkov, če so.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali nedostavljeno naslove, prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, preden bomo ladja vaše paket ven.Telefonsko številko včasih bo pomembno, ko se vaš paket je potekala vaša lokalna prevoznik, ki jih bodo morda potrebovali vašo telefonsko številko ali vas vabim, da ga poberem.Mi ne zagotavljajo čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinjenje časi v posameznih državah, vendar ne worrier, vse naloge, ki smo prevzame odgovornost od začetka do konca, nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč.naši kupci storitev ekipa bo sledil do težavo odpravili.

POVRATNE informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije je za nas pomembno za naše poslovanje in izboljšati, Prosim pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo najprej obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

VRNITEV & EXCHANGE

Nudimo 30 dni denar nazaj garancije, vrnitev in izmenjavo, na kateri koli pogoj in koli razloga.Kupec lahko na zahtevo za izmenjavo v 30days od vašega prejema izdelka.Kupec mora izdelek vrnil v izvirno stanje za nas.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v 30days od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.če so elementi, ki so poškodovani/narobe ob prejeli, mi pa vam bodo nosili vrniti ladijskega stroškov ali polno nadomestilo, brez možnosti vrnitve.


  • Vzorec Tipa: Scenic
  • Uporaba: Slike
  • Vrsta: Paket
Perryeury 2021-07-19 A wonderful Chinese "birds and flowers" design. Magnolia has many positive connotations in Chinese culture and is often seen in Chinese art and crafts. The birds add vitality and more colors. I can't wait to start working on this kit. The shipping took less than two weeks. Thank you! 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice