Phantasy Poletje Moški T-Shirt Priložnostne Svoboden Plus Velikost Ulične Oblačila Tee Vrhovi 3D Natisnjeni T-Majice Smešno Mišične Dolgimi Rokavi

Phantasy Poletje Moški T-Shirt Priložnostne Svoboden Plus Velikost Ulične Oblačila Tee Vrhovi 3D Natisnjeni T-Majice Smešno Mišične Dolgimi Rokavi

SKU: s10717

Nov izdelek

€16.68 €9.17
Oznake: tshirt človek dal, vrh, moški majica t, 3d stenske nalepke, denim jogger moški, poletje ženske, ulične tshirt, front open shirt, smešna majica s kratkimi rokavi moški, za moške majica.

Padec Ladijskega Prometa Na Debelo

❤Ladje v 2-3days po dobili plačilo .

❤Lahko nudijo priljubljena sloga ali modela.

❤Vas oskrbe z visoko model kakovosti fotografije

❤Naše predmeti vedno na zalogi , kakovost je odlična

❤Če ste zainteresirani za padec ladijskega prometa, prosimo, da nas kontaktirate .

❤V celoti odgovorni za paket do kupca dobili paket

❤Ponujajo številko za sledenje , ne Bo pustil vsak oglas na parceli .

Debelo

❤Če ste zainteresirani v trgovini, vas prosimo, da nas kontaktirate in dobili Najboljše cene!

1 .Smo sprejeti AliPay Zahodne Unije, Moneybooker in TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 .Vse proizvaja so na zalogi.Plačate lahko neposredno.Obrnite se na nas v 24 ur, če imate kakršne koli težave, za plačilo.

1 .Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR.

2 .Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, obrnite na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam dobra rešitev.Negativne povratne ne more rešiti vse težave, če ne vemo, važno.

1.PREKLICU NAROČILA

Lahko pa prekličete vaše naročilo, kadarkoli, preden je naročilo v obdelavi.Ko proizvod, ki se pošiljajo, ne moremo sprejeti preklic ali zamenjavo naročila.Če želite preklicati naročilo, prosimo vrste izberite razlog, zaradi kupca ali drugega razloga.

2.DA, IZMENJUJEJO ALI POVRATNI

Če izdelek prejmete ni, kot je opisano ali nizke kakovosti, prodajalec obljublja, da boste lahko vrnete, preden bi zaključek (ko kliknete "potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovni okvir) in prejeli polno vračilo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača za vas.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, od BunniesFairy, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1).Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2).Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3).Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

/

Naše podjetje je vodilni dobavitelj v ženske modni industriji.Znan po svoji letnik-zgleduje modo kot ženske, krila, ženske obleke, vrhovi, pribor in podobno, ponuja zanimivo in privlačno spletno nakupovanje izkušnja za vse, ki iščejo vintage moda za ženske.

Ustanovljen je bil leta 2013 , BunniesFairy je imela več kot 6 let, ki zagotavljajo našim strankam s visoke kakovosti, skrbno izbrane in dobro ceno, verodostojno vintage oblačila in pribor.

Po vključitvi industrijske verige, Načrtovanje, Izdelavo, Kontrolo Kakovosti, Dobavne Verige in Storitev za Stranke v letu 2015, BunniesFairy je lahko ladje edinstvene predmete iz prvotne oblikovalci za stranke po vsem svetu s hitro dostavo.

Naše podjetje skrbi za svoje stranke najbolj in smo vedno prizadevajo za 100% zadovoljstvo strank.Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte v stik z nami.Dobrodošli nakupovanje v BunniesFairy!Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.


  • Slog: Priložnostne
  • Primerno Sceno: Dnevno
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Material: Poliester, Spandex
  • Postavka Vrsta: Vrhovi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vzorec Tipa: 3D
  • Hooded: No
  • Vrsta Tkanine: Pleteno
  • Vrhovi Tip: Tees
  • Ovratnik: O-Vratu
  • Spol: MOŠKI
  • Uporablja Sezone: Štirje Letni Časi
  • Rokav Slog: Dolg rokav
Josemanuel2572 2021-06-23 Okey. 5/5
Zero X753 2021-06-23 좋아요. 5/5
Vitalya1285 2021-07-07 The quality of the drawing and the 3D image is far below the expectation I had I took another one and the truth is that I am happy this is not of very good quality 3/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice