Moški Zdravje Kože Širitve Nega Olja Stalne Rasti Tablete, Poveča Čas Big Dick Tekočina, Olje, Krema Zgosti Zamudo 10 ml

Moški Zdravje Kože Širitve Nega Olja Stalne Rasti Tablete, Poveča Čas Big Dick Tekočina, Olje, Krema Zgosti Zamudo 10 ml

SKU: s10694

Nov izdelek

€3.96 €1.94
Oznake: dick, moški erekcijo, človek hlače lepota, odraslih petelin, 3d petelin, črni konj tablete, črna erekcijo tablete, dildo realist, big peni, človek nego lepota.

10 ml Moški Zdravstvena Nega Olja Olje

Pakiranje: 2.8*2.8*6.5 CM

Neto vsebina: 10 ML

Rok trajanja: 3 leta

Sestavine: Jasmina Ekstrakta, Camellia Seed Extract, Jojoba Semena, Olje, Epimedium Ekstrakta

To je močna naravna zeliščna formula, eteričnih olj, spolno zdravje in močnejše erekcije.Za razliko od drugih JJ pokončna izboljšanje izdelkov, JJ, masažnih olj, ki bodo povečali tudi velikost mlahav penis trajno.Uživajte močnejše in intenzivnejše orgazme

MiapraniJJ, za razliko od drugih znamk, učinek masažnih olj, ki je trajno, uporabljati po šestih mesecih, osnovne ni treba, da še naprej uporabljate.Glede na trditev, da je \okoli 1 cm učinek\ izdelka, naš izdelek učinek je relativno počasen, naše izdelke, da penis zdravje razširitev, ki se običajno ne da, da različne mutacije ali druge neznane bolezni.

Od gosta povratne informacije, večina gostov v primeru normalne uporabe in resno masaža, 3 dni, je mogoče najti, da je penis hyperemia znesek se je povečal, 2 tedna večjo trdoto, hrapavost in je začel spreminjati.

Če gost dobro masažo, nekatere manjše ED gost, je mogoče najti na rednem krat manj zastojev postane polno, vodja pokončna penis je močnejša kot prej.

V uporabi po mesecu, vaš penis bo jasno vidne spremembe, ne kdaj pokončna hrapavost in trdoto se je povečal, izliv, ki je močnejši.Dolžina penisa nabreklega tudi lahko vpliva na 1 centimeter ali tako, obstaja tudi majhno število gostov bo bolje spremeniti, čeprav spremembe niso zelo velike, vendar sprememba je trajna.

Če se odločite, da boste nadaljevali z uporabo tega izdelka, prosimo, uporabite šest mesecev zapored, kolikor mogoče, da bi dobili najboljši učinek.Penis širitve ni odprt, v splošnem se penis razširi in ne več kot 30% svoje prvotne dolžine, kot so prvotno erektilne dolžina 15 cm gostje, v uporabi po šestih mesecih, če je penis je 19 cm, prosimo, ne nadaljujte z uporabo, saj je težko imeti še učinek.

Videz večji penis, lahko spodbudila vaš spolni partner, časovni interval med skrajša čas okrevanja.V krajšem časovnem obdobju boste imeli večji, debelejši penis.Dokazano in naravnih razširite olje.Hitro JJ, glasno in razširiti v tednov.Povečanje dolžine penisa, povečanje obodu dolžina vašega penisa.Izboljšanje širitev stopnjo, in dobili močnejše erekcije.Enostavno dobite rock trde erekcije.

Smo tudi high-grade ekstrakta, ki vodijo erekcije penisa za dlje časa, sprostitev članica zamudo.Kot rezultat, povečati penis širitve in debelejši, bolj celovit, bolj je mogoče.

Opomba: pred uporabo, prosimo, uporabite ravnilo merjenje dolžine in coarseness, pol meseca, en mesec po meritvi, je lahko neposredno kažejo učinek, bolj pomagali, da zaupanje.Če le ročaj ali oči, da ukrepa, in ne more natančno odkrivanje sprememb, tako veliko ljudi, reakcije ni zelo dobra, to je koristno za nadaljnje učinek prepozno.


  • Nespodobno Sliko: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Spolnost: No
  • Blagovna Znamka: SI MI DA DANG
Karan Badbooyy 2021-07-06 okk 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice