Weiou 5MM Ravno Prenos Toplote Tiskanje Čipke Z Elastični Vrvi Pižamo Hoodie Risanje String Dolžina Funkcijo Enostavno Razširiti Cordones

Weiou 5MM Ravno Prenos Toplote Tiskanje Čipke Z Elastični Vrvi Pižamo Hoodie Risanje String Dolžina Funkcijo Enostavno Razširiti Cordones

SKU: s10670

Nov izdelek

€2.96
Oznake: xs max potisnite pokrov.

Weiou 5MM Ravno Prenos Toplote Tiskanje Čipke Z Elastični Vrvi Pižamo Hoodie Risanje String Dolžina Funkcijo Enostavno Razširiti Cordones

Če potrebujete epruveto, embalaža, prosimo kupite ločeno.

-Funkcija

Material:Elastični Vrvi+Poliester+Plastike Funkcije/Colloction/Vloge:Shoestrings,Pas, Vezalke,Klobuk Vrvi, itd. Barva/Večbarvne Kombinacije:Dvojna Barvna Kombinacija, Oranžna, Modra.Specifikacija:60-180 cm * 5 mm Premer/Širina:0.5 cm Oblika Tip:Thiny Krog Tip Shoelaces Glavo:Prosojne Plastike Bruto Teža:50 g Potrdilo:Öko-tex 100,ISO9001,SGS,CE Package:1 par/opp polybag Meri:Barve Kolokacija/Lenth&Width/Logotip, Tiskanje,Prosimo, Obrnite na Našo Customer Service

-Barve Za Izbor

-Meri za Sebe/Logo/Razsutem stanju Naročila

·Prav tako smo lahko sprejmete meri dolžino in barvo v skladu z vašo zahtevo kot vzorec naročilu,Prosimo, da nas kontaktirate za pomoč. ·Podpirajo Tiskanje, Logotip na Plastičnih ali Kovinskih Aglets. ·Če želite, da bi večino, da več kot 50 parov,se obrnite na nas za boljšo ceno.

-Dejanska Fotografiranje O Izdelku

-Načini Plačila

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Sbk.si kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Sbk.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.Sprejemamo tudi PayPal kot način plačila, boste našli PayPal možnost na stran checkout po klikom na "Kupi Zdaj',Če imaš kakršne koli težave,se obrnite na nas za pomoč.

-Paket Vključuje

1 parov Vezalko (1 par =2 kosa ),Če potrebujete epruveto, embalaža, prosimo kupite ločeno.

-Pošiljko

Vse predmete bo odposlano, da jo v roku 1-3 delovnih dni, ko plačilo končal.Prosimo, poskrbite, da bo vaš Sbk.si naslov se in podrobno.Mi NE bo odgovoren za morebitne zamude zaradi napačnega ravnanja prevoznika, carinski zamudo, ali druge okoliščine, izven našega nadzora.Dobavni rok: na Splošno v večini držav dostava časa, kot je spodaj , zaradi spremembe poštnih storitev na različnih področjih,na nekaterih področjih lahko traja dlje.Če si srečal težave , vas prosimo, da nas kontaktirate,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem roku. 1) DHL: v 3-7 delovnih dni,Če samoti ali Carinjenje razlog ,da bo malo več časa.Če želite uporabljati DHL ladijskega prometa ,Prosimo, kontaktirajte nas za najboljše cene, ladijski promet pristojbina. 2) Kitajska Pošti s priporočeno pošto:7-35 delovnih dni (Lahko spremljali status spletu);če vaše naročilo brezplačna dostava,bomo izberite Kitajska Pošti ali HK Post brez priporočeno pošto(30-60 dni, da bi dobili, da ste), upam, da boste lahko razumevanje!

-Davek in Dajatev

Uvozne dajatve so davki, ki niso vključene v cene.Ti stroški so kupci " odgovornost.Ti stroški so običajno zbirajo shipping company(courier) ali ko vas poberem gor blaga .Za po meri davek, pristojbino, bomo ugotovi z normalno ceno.Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

-Garancija in Politika Vračanja

Naše izdelke je enoletno garancijo.MORAJO kupci pišite nam, pošljite pokvarjeno elemente nazaj za izmenjavo znotraj garancijskega obdobja.Garancijski rok začne teči od prejema blaga s strani prvotnega prejemnika.Če ste prejeli napačen ali poškodovan element, nas prosimo obvestite v roku 1-3 dneh od datuma, ko ste prejeli izdelek, povedali vam bomo, natančen postopek vračanja.Če obstaja kakršen koli težave z izdelki, ki jih kupili bomo borzi ali vračilo izdelka plačilo (ladijski promet in manipulativni stroški se ne vključijo) v 60 dneh po potrdi prejem blaga.

POVRATNE informacije

Če ste zadovoljiti z naših izdelkih, vas prosimo, da nas Pozitivne povratne informacije in 5-zvezd, DSR, Ker je za nas zelo pomemben.Hvala za vašo podporo in razumevanje.Če ne izpolnjujejo prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da vam pomaga rešiti problem.Zaradi časovnega pasu razlika, sporočila bomo odgovorili v roku 12-24 ur.


  • Tip Oblike: Ravno Tip
  • Shoelaces Glavo: Prozoren Plastični
  • Funkcija: Nositi in Odpornost proti Koroziji, Anti-Razlitje, Proti Bledenju
  • Po meri: Barva Kolokacija/Lenth&Width/Logotip Tiskanja
  • Barva/Večbarvne Kombinacije: Dvojna Barvna Kombinacija, Oranžna, Modra.
  • Premer/Širina: 0.5 cm
  • Specifikacija: 60-180 cm * 5 mm
  • Paket: 1 par/opp polybag(epruveta embalaža, prosimo kupite ločeno.)
  • Material: Poliester, Elastični Vrvi+Poliester+Plastike
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Bruto Teža: 50 g
  • Blagovna Znamka: Weiou vezalke
  • Številka Modela: 1450 Oranžna, Modra
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Shoelaces
  • Certifikat: Oeko-tex-100, ISO9001, SGS, CE
  • Funkcije/Colloction/Prijava: Shoestrings, Pas, Vezalke, Klobuk Vrvi, itd.

Podobni izdelki

Uspešnice