1pc/2pcs/5pcs 4 pin PWM Fan Kabel 1 do 3 načine Splitter Black Sleeved Podaljšek PMW Spojnik Ventilatorja Kabel Linije Računalnik Žice

1pc/2pcs/5pcs 4 pin PWM Fan Kabel 1 do 3 načine Splitter Black Sleeved Podaljšek PMW Spojnik Ventilatorja Kabel Linije Računalnik Žice

SKU: s10514

Nov izdelek

€0.87 €0.42
Oznake: broška, fan splitter, havit prenosnik ventilator, 6 pin, računalnik prahu filter, nadzor motorja, 360 prenosnik, cabo extensor sleeved, cpu monitor, 120 mm ventilator.

4 pin PWM Fan Kabel 1 do 3 načine Splitter Black Sleeved Podaljšek

Opis:

Ta element omogoča, za tri 4 Pin fans, da uporabite eno matično ploščo glavi ali en standardni 4 Nožični napajalni kabel (bodisi iz napajalnika ali ljubitelj krmilnik)

Podaljševalni kabel je sleeved in toplote skrčilo na priključek.

Kabel je podaljšali 4-pin ženski razdelitev v tri 4pin moški, je primerna za CPU ali računalnik primeru fan.

Značilnosti:

Ena-na-Tri PWM fan splitter

Edinstven Design

Ni več nered in nereda,

Izboljšanje Zraka,

Lepo vse črno sleeved kabel

Specifikacija:

Količina: 1pc, 2pcs , 5pcs

Barva: Črna

Združljiv z 4pin PMW spojnik ventilatorja.

Dolžina Kabla: Pribl. 26 cm / 10.24 palčni

Vtič: 1 : 4pin ženski; 3 : 4pin moški ( 2 od njih je 3pin, 1 izmed njih je 4pin )

Da bi se izognili signal konflikt isti merjenja hitrosti, Le povezati z 4pin vmesnik, temperaturo uravnavajo hitrost lahko doseže.

Pakete:

1 X 4 pin 1 do 3 Podaljšek

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.


  • Certificiranje: Noben
  • Številka Modela: Računalnik
  • Vrsta: Kabel Adapter
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: VKTECH
  • Paket: No
  • Izdelkov Stanje: PARK
Fvinok Ladisl1985hq 2021-06-17 Gostei, BOM material. 5/5
Masterluis 45 2021-06-10 OK 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice