Šampanjec, Vino Škropilnica Pištolo Pivo Steklenica Trajne Spray pištolo Cinkove Zlitine Različica zamašek Izmetalni Pop Kuhinjo, Bar Orodja

Šampanjec, Vino Škropilnica Pištolo Pivo Steklenica Trajne Spray pištolo Cinkove Zlitine Različica zamašek Izmetalni Pop Kuhinjo, Bar Orodja

SKU: s10506

Nov izdelek

€8.49 €4.58
Oznake: drink gun, pop vtičnico, pištolo vode, beer snorkel, telefonsko vtičnico, ponaredek labret piercing, pijača pištolo, pivo pištolo, pivo odmerimo, za telefonsko vtičnico pop.

82701 NOVA

Opis:

To šampanjec, vino škropilnica je nov način za brizganje vina, kar vaše stranke bolj zanimivo, in je primerna za različne steklenice šampanjca, lahko bi brez skrbi.

Lahko uporabite šampanjec razpršilnik napolniti steklenico in jo postavite na steklenico vina, britje in brizganje drugim.

Ta vrsta šampanjec, vino škropilnica se lahko uporablja kot vino zamaškom in vinom pourer, teksturo in zasnovan s izdelave.

Ta stranka je vino škropilnica je trmast in dolgotrajno, ker je narejen iz plastike in zlitine, ni enostavno, da bo zlomljena ali poškodovana.

Primerna za dom, kuhinjo, zabavo, poroko, rojstni dan in druge priložnosti, to šampanjec škropilnica je dobro orodje za stranko graditi vesel vzdušje za vas.

Specifikacija:

Material: plastika, zlitina.

Barva: črna, rdeča, zlata.

Velikost: 16*15*3 CM.

Opomba:

Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.

Paket je vključeno:

1x šampanjec škropilnico.


  • Barve: črna, Rdeča, Zlato.
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Material: Plastični, Zlitine.
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Konzerve
  • Blagovna Znamka: elenxs
  • velikost: 16*15*3CM.

Podobni izdelki

Uspešnice