Raztegljivi Pregled Ogledalo , LED Lučka za Endoskop,360° Vrtljivost, Zložljive Osvetljeno Orodje za Mehanik, Dom Inspector

Raztegljivi Pregled Ogledalo , LED Lučka za Endoskop,360° Vrtljivost, Zložljive Osvetljeno Orodje za Mehanik, Dom Inspector

SKU: s10410

Nov izdelek

€3.15 €2.58
Oznake: miror avto 360, detektor radar, nolo vr, endoskop 10 mm 10 metrov, oklep za vfr800, inšpektor, teleskop ogledala kompleti, stekla teleskop ogledalo, ogledalo telescop, ročno ogledalo.

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

Področje uporabe: avtomobilske vzdrževanja, mehanske vzdrževanje, za gospodinjstvo

360-STOPINJSKO VRTENJE - Teleskopsko pregled ogledalo je 360-stopinjski objektiv rotacije za optimalno gledanje.Brez mrtvih kotov ali naporno ogled.Preglejte iz različnih zornih kotov, da se zagotovi celovitost gradnje, avtomobili, ali strukture.

2 zelo SVETLA LED LUČI - Povečanje prepoznavnosti z 2 zelo svetla LED luči, pritrjena na teleskopsko ogledala.Pogled težko videti in težko dostopnih področij, ki so lahko temno.2 luči, bo osvetlitev območij, tako da boste imeli popoln pregled brez obstrukcije.

RAZTEZA NA 34 CM - Naše teleskopsko pregled ogledalo, ki se razteza na skupni dolžina 34 cm, tako da boste lahko dosegli poglede daleč v nedosegljivih prostorov.S skoraj 3 metrov razširitev naše teleskopsko ogledalo, ki je kot nalašč za toolmakers, machinists, inšpektorji, in mehanike.

SHATTERPROOF OGLEDALO - Naša celoti polirano steklo, ogledalo, ki je pretresel mraz, zaradi česar je idealen za manevriranje okoli tesen in majhne prostore.Skeniranje in po naslednjem postopku preglejte temne razpoke, ki bi običajno šel nevidno.Odlično za uporabo med težke stroje, kot ogledalo ne bo razbila ali prekinil.

PRILAGODLJIV IN PRIROČEN - Ne le, da našega pregleda ogledalo, ki vam omogočajo, da peer pod vaš avto bolj varno, vendar jo lahko uporabite različne druge načine.Namen je za strmel v tiste daleč, da dosežejo prostore, npr. za računalnik, na vrhu teh smešno visoke police, in še več!

specifikacija:

Barva:črnega

Material:ABS + nerjavečega jekla

Telecsopic obseg: 295-730mm

Poln dolžina: 890mm

Napajanje način: 2 * CR2032 gumb baterije (vključene)

Količina:1pc

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1xExtendable Pregled Ogledalo


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: CVBNVN
  • Certificiranje: Noben
  • Številka Modela: R3MD7HH1502648

Podobni izdelki

Uspešnice