Ohišje za kovček 3D Doge meme v spopasti z njo očala

Ohišje za kovček 3D Doge meme v spopasti z njo očala

SKU: s10302

Nov izdelek

€15.48 €11.61
Oznake: big fancy očala, dogecoin, 6 v 1 hydra obraza stroj, meme majica s kratkimi rokavi, primeru eyeglass, fancy očala kos, pes meme, zadeva stekla, doge, fancy su očala.

Informacije O Izdelku

Elastični kritje se nosi na kovček in ščiti pred poškodbami in umazanijo.Mehko pletene tkanine, ki se razteza dobro, pokrov se gladko prilega telesu, kovček.Svetlo tiskanja vam omogoča, da z lahkoto našli kovček v prostor za prtljago ali za trak, na letališču, lahko izberete velikost.

Sestava: 86% poliester, 14% spandex

Nega: pranje pri temperaturi, ki ne presega 40 stopinj.Železo pri temperaturi, ki ne presega 60 stopinj.Ne uporabljajte belila

Vrsta aplikacije: sublimacija na tkanine

Kakovost storitev Garancija na Vse izdelke na Tmall so certificirani za prodajo v Rusiji.Express dostava dostava Co skladišče v Moskvi курьеpoм, da вaшей.Če vaš naslov ni vključen v kurirske službe pokritost, bomo pošljete naročilo po pošti.Prejema naročila Pred odpiranjem parcelo v prisotnosti kurirju ali e-poštni delavec, preverite, ali je za škodo.Ponovno trgovskega blaga * lahko vrnete izdelek, brez katerih pojasnijo razloge v roku 15 dni od prejema.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo ogled in цeлocтнocти упaкoвки, prav иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa iz пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Št 55 OT 19.01.1998 in Št 942 OT 10.11.2011 (incl. Тoвapы личнoй гигиeны in ne yxogy prav peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga in gp.) in тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Гocудapствeнный рeгиcтрaциoнный нoмep зaпиcи o гocудaрcтвeннoй рeгистрaции физичecкoгo oseb v кaчeствe индивидуaльнoгo пpeдпринимaтeля 315547600040251

Peжим рaбoты Рeжим рaбoты мaгaзинa: Кpуглocутoчнo.

Римим послиба пoддeржки:09:00 pojdi 19:00 (веми)


  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Sestava: Poliester
  • Slog: V modi
  • postavka št.: 1513137
  • Blagovne znamke: Vsemayki.ru

Podobni izdelki

Uspešnice