5PC Pisane Svetlobna Rose DIY svate Umetne Svetlobe LED Cvet Edinstvena Darila Za Dekleta Umetno Cvetje Ne šatulji

5PC Pisane Svetlobna Rose DIY svate Umetne Svetlobe LED Cvet Edinstvena Darila Za Dekleta Umetno Cvetje Ne šatulji

SKU: s10242

Nov izdelek

€0.86 €0.54
Oznake: sweete šestnajst, artifici cvet, wi fi led kit, dekor cvet, fleurs, Rose, cvetje brsti, TRTE, cvetje neveste, diy obračanje led kit.

Barvita Svetlobna Rose Umetne Svetlobe LED Cvet Edinstvena Darila Za Dekleta

VISOKA KAKOVOST MATERIALOV - Zavrnite nizko kakovostne plastike!Cvetni listi in listi umetne vrtnice cvetovi so izdelani iz kakovostne plastike, ki je varna in okolju prijazna.Cvet, steblo je narejen iz polietilena, obdelana s posebnim postopkom, in prekrita z visoko čistost zlata folija.V primerjavi z drugimi podobnimi proizvodi, je bolj trajen, ni enostavno, da bi prekinil, se lahko shranijo trajno, in nikoli ne zbledi.

ODLIČNO IZDELAVE - Vsak večno rose je skrbno oblikovana z obrtniki z več kot 30 let strani-izdelava izkušnje.Cvetni listi so neprimerne električne gub, so listi dobro veined, konkavna in konveksna, živahni in veren.Iz različnih zornih kotov ali v drugačni luči, cvetni listi bo pokazal različnih barv.To je kot poln neskončno upanje in lepoto, kot mavrica.

ROMANTIČNI SMISLU - rose je že od nekdaj simbol lepote, ljubezni in spoštovanja.To 24k gold rose ni pravi rastlin, tako ga nikoli ne bo vihra ali zbledi.To lahko izrazijo svoje večne ljubezni z njo.

ODLIČNO DARILO - infinity vrtnice pridejo v lepi roza pakiranje polje, tako da lahko dajo neposredno do drugih.Kot bi dal, da vaš ljubimec, punca, žena, mati, hči, ženska, itd.To je najboljše darilo za Valentinovo, Obletnico, Rojstni dan, Zahvalni dan, Božič, in materinski Dan.Poleg tega se lahko uporablja tudi za dnevna soba, spalnica, poroka, rojstni dan, hotel dekoracijo, itd.

Kaj boste dobili:1 kos Umetne Rose Cvet(Brez embalaže )


  • Material: PVC
  • Razvrstitev: Umetno Cvetje
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Rose
  • cvet slog: Šopek Rož
  • Priložnosti: Valentinovo
  • Številka Modela: /
  • Slog: Cvet

Podobni izdelki

Uspešnice