Cosmask Čarobni Samorog Masko Novost Halloween Kostum Stranka Samorog Latex Živali Glavo Masko

Cosmask Čarobni Samorog Masko Novost Halloween Kostum Stranka Samorog Latex Živali Glavo Masko

SKU: s10241

Nov izdelek

€31.03 €13.97
Oznake: živali iz lateksa masko pes, hifu rf, ruta obraz, lumispa, losjon za telo za moške, japonski masko samurai, živali iz lateksa masko stranka, halloween maska iz lateksa, lucifer maska iz lateksa, balaclava roza.

【Nestrupeno brez vonja】-- Biti visoko kvalitetno 100% naravno okolje gumo iz lateksa.Zelo naravno realno in enostaven za čiščenje.Naše proizvode iz lateksa so preverjene z ROHS.

【PREPOZNAVNOST IN zračno propustno VLAKNO】-- ni nobenih ovir v vaš pogled in dihanje.Lahko videli skozi oči masko.To bo dodajanje bolj veselo in aktivno vzdušje za vas.Gume, lateksa je elastična in elastično, z veliko prostora in zračno propustno vlakno.

【STRANKA ČAS BISTVENEGA pomena】-- ali ste ljubitelj horror filmov ali zbiralec terorja maske?Ta maska je strašno dovolj.Ali ga uporabljate za zabave ali za art apreciacije, polno glavo maska je vredno svoje.

【ENO LETO GARANCIJE】-- 1-Letno Garancijo Proizvajalca in 30 dni ne-vprašanja-zahteval denar nazaj politiko vračanja.

Maska velikost: Latex masko je dobro ductility,ki je Primerna za večino odraslih in otrok.

Opomba:

Maske, ko bo nova imajo vonj iz lateksa kot del proizvodnega procesa.Postavite masko iz embalaže v dobro prezračen prostor

Paket Vsebuje:

1x maska iz Lateksa

Samorog vodja maske so narejene iz visoko kakovostnega 100% naravno okolje gumo iz lateksa.Deodorization zdravljenje je bilo opravljeno v proizvodnem procesu.non-toksične, non-širjenje vonja, nepremočljivimi izolacijo in zelo naravno realno in enostaven za čiščenje.

Ni nobenih ovir v vaš pogled in dihanje.Lahko vidite skozi usta in nos samorog masko.To bo dodajanje bolj veselo in aktivno vzdušje za vas.Gume, lateksa je elastična in elastično, z veliko prostora in zračno propustno vlakno.

Edinstveno črno samorog vodja maske so obleko za noč Čarovnic,božič,velika noč,karneval,noša stranke,oznako osebe ali preprosto za šel v nočni klub.Možno je tudi, da igrajo z otroci doma ali ob koncu tedna.Kakorkoli že, boste videli veliko uporabi tudi v drugih časih, kot noč Čarovnic!


  • Znaki: samorog
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Postavka Vrsta: Maske
  • Spol: Unisex
  • Material: Sintetičnega Usnja

Podobni izdelki

Uspešnice