Plum blossom iz nerjavnega jekla žica žogo čopič z dolgim ročajem pot ščetko z ročajem čiščenje žogo krtačo kuhinjski pribor

Plum blossom iz nerjavnega jekla žica žogo čopič z dolgim ročajem pot ščetko z ročajem čiščenje žogo krtačo kuhinjski pribor

SKU: s10231

Nov izdelek

€0.84 €0.68
Oznake: poper, kozarec soli, steklenico začimba, češnjev cvet kuhinja, condiment, za spice, kača past, zelišča začimbe, jar spice, keramični spice.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Smo willsend postavke v najkrajšem možnem času ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

2.kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje, predmete, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec odgovoren za tako poškodovana ali izgubo,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine tu se vrnete elemente.

3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Sbk.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.


  • Uporaba: Kuhinja čiščenje professional tools
  • Material: Žice
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Številka Modela: Žice čiščenje žogo krtačo
  • Vrsta: Ročna čiščenja jekla žogo krtačo
  • Slog: Strani
  • Poreklo: CN(Izvora)
Ivolga92 2021-05-15 Bof pas terrible ne tiens pas bien 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice