0.5 USD Tovorni UP

0.5 USD Tovorni UP

SKU: s10144

Nov izdelek

€0.43
Oznake: yzf 2009 batne.

0.5 USD NAVZGOR Tovorni

Nasveti:

V1:ali številko Za sledenje ni bila delovna,prodajalec ni dostava parcelo?

A1:logistično podjetje ni posodabljanje informacij,pls pustite sporočilo za nas,pomagali vam bomo spremljali vaše paket.

Q2:30 dni je minilo,ko lahko dobim parceli?

A2:obljubimo, da večina držav lahko prejeli parcel v roku 30~60 dni.Nekatere države s slabo carinjenje, lahko prejemajo parcel v roku 90 dni.

V3:Dva meseca je minilo,še vedno niso prejeli svoj paket,izgubil sem vse moje potrpljenje.To pomeni, da moj denar in blago, ki se izgubi?

A3:Ne skrbi, da boste izgubili svoj denar.Mi vam bo dala celotno vračilo če se vam še vedno ni prejela paket.Če ste prejeli paket po tem, ko smo vračilo,boste morali plačati nas znova.Imamo zaupanje v vas,prosimo, da resnico z nami.

V4:ali dobim parceli,ampak izdelkov je bila poškodovana,kako lahko naredim za to?

A4:Prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas,in nam sliko ali video, ki mi sporočite, kaj težavo z izdelkom.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagali,vam zadovoljivo rešitev.

Povratne informacije:

Prizadevali Smo vzdrževati najvišje standarde odličnosti za nakupovalne izkušnje za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije 5 zvezdicami, ki je za nas zelo pomemben.

Smo iskreno zahtevo obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam star 3 ali 1 star povratne informacije, tako da smo rešili satis factorily vaše skrbi.


  • Postavka Vrsta: Dodatno Pristojbino

Podobni izdelki

Uspešnice