Očesa Čaj Infuser Večkratno uporabo Čaj Cedilo iz Nerjavečega Jekla Čajnik Svoboden Listov Čaj, Začimbe Filter Predmeti Za Gospodinjstvo Office#p30

Očesa Čaj Infuser Večkratno uporabo Čaj Cedilo iz Nerjavečega Jekla Čajnik Svoboden Listov Čaj, Začimbe Filter Predmeti Za Gospodinjstvo Office#p30

SKU: s10119

Nov izdelek

€2.64 €1.95
Oznake: kuhinja cedilo, 55 vrečko, steklo čaj lonci, palčko gume, 12 core fiber optic cable, krpo cedilo, brezplačni izdelek, Čajnik, trendy cedilo čaj, cedilo čaj.

Iz nerjavečega Jekla, Čaj Infuser Mrežasto Cedilo z Veliko Kapaciteto,

Opis:

Iz Hrane iz Nerjavečega Jekla.Vonj Brezplačno.NE vsebuje škodljivih kemikalij.Varnejša možnost, da se potopite v vročo vodo kot z uporabo plastičnih turistov.Ohranja vašo pijačo brez vonja in neželene okus.Enostaven za čiščenje in pranje v pomivalnem stroju.Ena Ročaji.Kot nalašč 3.4 inch Širina & 2.9 palčni Višino.To lahko ostali pravilno na pokal na rob.Ustreza večini standardnih skodelice, skodelice čaja lonci.Enostavno, da dajo na in vzemite ven.Ne sodijo v velike skodelice in ne plavajo kot drugi.

Da celo zelo v redu-leaved čaj v (kot Rooibos, Zeliščni čaj in Zeleni čaji).Ton luknje dovolite, da voda steče bolj svobodno.Tako čaj diffuses hitro.Nič ne pride skozi ta, razen za vodo!

Prostoren Košarico & Trmast Pokrov.Večja zmogljivost naredi čaj za pretok, namesto da bi utesnjen.Omogoča poln okus, da napolni čaj.Pokrov, ki se vodi za namakanje dobrote iz izhlapeva.Ohranja toplo vodo in Brez Umazanije.

Brezskrbno Nakup.Skrbimo za kupca nakup zadovoljstvo.Če imate kakršna koli vprašanja, medtem ko uporabljate, samo prosimo, da nas kontaktirate, bomo zagotovo ponudili zadovoljni rešitev.

Paket Vključuje:

1 X Čaj Infuser


  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: DURUING
Nata Nata Nata 1981 2021-05-30 The goods did not send. After the dispute opened, the money was returned. I do not recommend the seller. 1/5
Raspizdiu 2021-03-18 Delivery was quoted from Russia, seller sent from China. Package, did not receive. 1/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice