Predstavitev kluba

HALOO? HAAALO!

Ali lahko morda ocenite, koliko minut ste minuli teden uporabljali možgane, razmišljali? Pet minut, ko ste reševali soduko? Dve minuti, ko ste reševali svojo zagato na mobilnem telefonu? Celo uro z reševanjem križanke? Bravo. Nič minut, ker se vam ni nič takega pripetilo?

Pa obstajajo ljudje, nobeni posebneži niso, mladi in stari, ženske in moški, ki vsak teden razmišljajo vsaj štiri ure…

… v Šaleškem bridge klubu.

Pravijo, da smo bitja, ki se od drugih razlikujemo po izjemnih sposobnostih in zmožnostih možganov. Če ne želite vse težje razumevati stvari, vse slabše reševati problemov, vse bolj pozabljati… Se igrajte. Igra razvija in ohranja duševne sposobnosti. In katero igro bi igrali?

IGRAJTE BRIDŽ

Bridž je najbolj razširjena in najbolj priljubljena miselna igra na svetu. Čeprav se igra s kartami, pri njej rezultati niso odvisni od sreče. Zato se bridž igra tudi na olimpiadi in predvsem v državah zahodne Evrope ga imajo tudi v šolskih programih.

V svetu igra bridž približno 100 milijonov ljudi. Večina je mnenja, da je bridž najpopolnejša in najzanimivejša igra, ki si jo je človek izmislil. Bridž lahko uspešno igrajo stari in mladi ne glede na spol.

Bridž je družabna igra, pri kateri boste spoznali veliko zanimivih ljudi. Bridž igralci tudi izrabimo vsako priložnost, da se zabavamo v prostem času ali času počitnic, za novo leto, na smučanju, na morju…

… v Šaleškem bridge klubu.

KROŽEK ALI TEČAJ

Bridža vas tako lahko naučimo v času obšolskih dejavnosti na krožku ali rednih tematskih učnih ur na tečaju. Učili vas bodo vrhunski igralci, ki vam bodo pozneje pri igranju v klubu ob koncu šolskega leta tudi pomagali in znali ter hoteli odgovoriti na vsako vaše vprašanje…

Ob igranju in spoznavanju bridža boste pridobili in obnovili tudi določena nova znanja iz področja matematike, logike, psihologije in etike.

… v Šaleškem bridge klubu.

Še posebno smo ponosni, da smo v klub uspeli pripeljati tudi vaše sošolce, znance in prijatelje. V času, ko klub praznuje 35 letnico obstaja, se tako lahko pohvalimo, da so člani našega kluba tako moštveni in parski prvaki z državnega prvenstva kot tudi klubski zmagovalci bridž lige…

INFORMACIJE

V zadnjem obdobju je klub izredno napredoval tako organizacijsko kot tudi po športnih uspehih. Usposobili smo večje število novih igralcev, imamo ustrezno učno in igralno opremo, izkoriščamo uporabnosti interneta, živimo in delamo v središču vašega mesta, kjer imamo dvakrat tedensko redne klubske turnirje.

Še več zanimivosti o tej najčudovitejši miselni igri si lahko ogledate tudi na spletnih straneh kluba https://www.sbk.si/ in zveze http://www.bridge-zveza.si/.

E – pošta: info@sbk.si Telefon: 031 620 313

Predsednik Šaleškega bridge kluba:

Jože Janežič

SESTAVA IN ORGANI ŠALEŠKEGA BRIDGE KLUBA

Upravni odbor:

Jože Janežič (predsednik)

Nuša Gošnik (tajnik)

Karel Štiglic (član)

Jure Sodin (član)

Gregor Rus (član)

 

Nadzorni odbor:

Stane Breznik (predsednik)

Irena Jež (član)

Vili Skok (član)

 

Tekmovalna komisija:

Nuša Gošnik (predsednica)

Stane Gošnik (član)

Lina Jelen (član)

 

Disciplinska komisija:

Božo Jelen (predsednik)

Dušan Vukić (član)

Nevenka Confidenti (član)

 

Blagajničarka:

Mojca Vojnović

 

Statut Šaleškega bridge kluba je na ogled tukaj.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki