Srečanje z novomeškimi bridgeisti

V četrtek se je zbralo 39 članov iz obeh klubov v Hotelu Paka v Velenju. Po pozdravu smo si v mali kinodvorani ogledali nekaj zanimivih video posnetkov o našem mestu. S turističnim vodičem smo se sprehodili po centru mesta, preko promenade, spomenikov in pomembnih stavb, se povzpeli še na
velenjski grad, kjer smo občudovali dolino.

Namen našega srečanja je bil dogovor o prijateljstvu in sodelovanju obeh klubov, ki sta ga predsednika klubov ob podpori vseh članov, slovesno podpisala na turistični kmetiji Apat v Gaberkah.

Tam smo v popoldanskih urah odigrali tudi bridge turnir in vse prostovoljne prispevke od turnirja namenili socialno ogroženi družini.  Bilo je nepozabno doživetje, ki nam bo vsem ostalo v lepem spominu, še posebej pa verjetno družini, ki ji bomo vsaj malo polepšali življenje.

Člani ŠBK se vsem, ki ste nam pomagali pri izvedbi našega programa, najlepše zahvaljujemo.

 

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki