novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Šaleški bridge klub je samostojno, prostovoljno in nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki s svojim delovanjem uresničujejo svoje interese na področju intelektualnega razvoja človeka in s tem prispevajo k bogatenju zdravega in športnega življenja v svojem ožjem in širšem okolju.

 
English
english language

PREDSTAVITEV KLUBA

ZANIMIVOSTI

REZULTATI

IGRAJMO BRIDŽ

POKAL MESTA ŠOŠTANJ

TEČAJI
 
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava

Domov > PREDSTAVITEV KLUBA

 salek_logosbk_logotip_2

 

  HALOO? HAAALO!

 

 

Ali lahko morda ocenite, koliko minut ste minuli teden uporabljali možgane, razmišljali? Pet minut, ko ste reševali soduko? Dve minuti, ko ste reševali svojo zagato na mobilnem telefonu? Celo uro z reševanjem križanke? Bravo. Nič minut, ker se vam ni nič takega pripetilo?

 

Pa obstajajo ljudje, nobeni posebneži niso, mladi in stari, ženske in moški, ki vsak teden razmišljajo vsaj štiri ure…

 

… v Šaleškem bridge klubu.

 

Pravijo, da smo bitja, ki se od drugih razlikujemo po izjemnih sposobnostih in zmožnostih možganov. Če ne želite vse težje razumevati stvari, vse slabše reševati problemov, vse bolj pozabljati… Se igrajte. Igra razvija in ohranja duševne sposobnosti. In katero igro bi igrali?

 

 

IGRAJTE BRIDŽ

 

 

Bridž je najbolj razširjena in najbolj priljubljena miselna igra na svetu. Čeprav se igra s kartami, pri njej rezultati niso odvisni od sreče. Zato se bridž igra tudi na olimpiadi in predvsem v državah zahodne Evrope ga imajo tudi v šolskih programih.

 

V svetu igra bridž približno 100 milijonov ljudi. Večina je mnenja, da je bridž najpopolnejša in najzanimivejša igra, ki si jo je človek izmislil. Bridž lahko uspešno igrajo stari in mladi ne glede na spol.

 

Bridž je družabna igra, pri kateri boste spoznali veliko zanimivih ljudi. Bridž igralci tudi izrabimo vsako priložnost, da se zabavamo v prostem času ali času počitnic, za novo leto, na smučanju, na morju…

 

… v Šaleškem bridge klubu.

 

 

KROŽEK ALI TEČAJ

 

 

Bridža vas tako lahko naučimo v času obšolskih dejavnosti na krožku ali rednih tematskih učnih ur na tečaju. Učili vas bodo vrhunski igralci, ki vam bodo pozneje pri igranju v klubu ob koncu šolskega leta tudi pomagali in znali ter hoteli odgovoriti na vsako vaše vprašanje…

 

Ob igranju in spoznavanju bridža boste pridobili in obnovili tudi določena nova znanja iz področja matematike, logike, psihologije in etike.

 

… v Šaleškem bridge klubu.

 

Še posebno smo ponosni, da smo v klub uspeli pripeljati tudi vaše sošolce, znance in prijatelje. V času, ko klub praznuje 35 letnico obstaja, se tako lahko pohvalimo, da so člani našega kluba tako moštveni in parski prvaki z državnega prvenstva kot tudi klubski zmagovalci bridž lige…

 

 

INFORMACIJE

 

 

V zadnjem obdobju je klub izredno napredoval tako organizacijsko kot tudi po športnih uspehih. Usposobili smo večje število novih igralcev, imamo ustrezno učno in igralno opremo, izkoriščamo uporabnosti interneta, živimo in delamo v središču vašega mesta, kjer imamo dvakrat tedensko redne klubske turnirje.

 

Še več zanimivosti o tej najčudovitejši miselni igri si lahko ogledate tudi na spletnih straneh kluba http://www.sbk.si/ in zveze http://www.bridge-zveza.si/.

 

E - pošta: info@sbk.si                          Telefon: 041 347 704

 

 

Predsednik Šaleškega bridge kluba:

 

Viljem Božo JELEN

 

 

 

Sestava in organi Šaleškega bridge kluba so v priponki.

 

 

Statut Šaleškega bridge kluba je na ogled tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info