novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Šaleški bridge klub je samostojno, prostovoljno in nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki s svojim delovanjem uresničujejo svoje interese na področju intelektualnega razvoja človeka in s tem prispevajo k bogatenju zdravega in športnega življenja v svojem ožjem in širšem okolju.

 
English
english language

PREDSTAVITEV KLUBA

ZANIMIVOSTI

REZULTATI

IGRAJMO BRIDŽ

POKAL MESTA ŠOŠTANJ

TEČAJI
 
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava

Domov >  Novice > SreÄŤanje z novomeškimi bridgeisti (16.06.2019) Ostale novice
Število vseh ogledov: 109


SreÄŤanje ÄŤlanov Šaleškega bridge kluba in kluba Novo mesto

V ÄŤetrtek se je zbralo 39 ÄŤlanov iz obeh klubov v Hotelu Paka v Velenju. Po pozdravu smo si v mali kinodvorani ogledali nekaj zanimivih video posnetkov o našem mestu. S turistiÄŤnim vodiÄŤem smo se sprehodili po centru mesta, preko promenade, spomenikov in pomembnih stavb, se povzpeli še na velenjski grad, kjer smo obÄŤudovali dolino.

Namen našega sreÄŤanja je bil dogovor o prijateljstvu in sodelovanju obeh klubov, ki sta ga predsednika klubov ob podpori vseh ÄŤlanov, slovesno podpisala na turistiÄŤni kmetiji Apat v Gaberkah.

Tam smo v popoldanskih urah odigrali tudi bridge turnir in vse prostovoljne prispevke od turnirja namenili socialno ogroĹľeni druĹľini.  Bilo je nepozabno doĹľivetje, ki nam bo vsem ostalo v lepem spominu, še posebej pa verjetno druĹľini, ki ji bomo vsaj malo polepšali Ĺľivljenje.

ÄŚlani ŠBK se vsem, ki ste nam pomagali pri izvedbi našega programa, najlepše zahvaljujemo.

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh