novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Šaleški bridge klub je samostojno, prostovoljno in nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki s svojim delovanjem uresničujejo svoje interese na področju intelektualnega razvoja človeka in s tem prispevajo k bogatenju zdravega in športnega življenja v svojem ožjem in širšem okolju.

 
English
english language

PREDSTAVITEV KLUBA

ZANIMIVOSTI

REZULTATI

IGRAJMO BRIDŽ

POKAL MESTA ŠOŠTANJ

TEČAJI
 
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava

Domov >  Novice > Slovenska bridge liga (26.04.2017) Ostale novice
Število vseh ogledov: 780

Naši bridžisti so bili letos v bridge ligi Slovenije zopet zelo uspešni

Postojna, Topolšica, Maribor, Celje - Zaključni del slovenske bridge lige, ki jo organizira tekmovalna komisija Bridge zveze Slovenije, je zadnji konec tedna v aprilu prinesel nov rezultatski uspeh igralcem Šaleškega bridge kluba, ki so osvojili 3.mesto za leto 2017. 

V najmnožičnejšem tekmovanju, ki ga predstavlja bridge liga, je nastopilo 22 klubskih moštev v dveh kakovostnih razredih. V 1. bridge ligi je tako nastopilo najboljših 10 moštev, ki so se v eno krožnem ligaškem tekmovanju (2 x 16 bordov) pomerila med seboj. Podobno je veljalo za 12 moštev, ki so nastopili v 2. bridge ligi. Šaleški bridge klub je v obeh ligah nastopil s svojim moštvom igralcev.

Za moštvo Šaleškega bridge kluba 1, so nastopili: Bojan AMBROŽ (velemojster), Janko MIJOČ (mednarodni mojster), Gregor RUS (mojster), Slobodan KNEŽEVIČ (mojstrski kandidat) Gorazd KLEMENČIČ (mojster), Gorana MITIĆ (♥), in Hana RESMAN (♦).

V 2. bridge ligi je uspešno nastopilo tudi moštvo Šaleškega bridge kluba 2, ki je v ligaškem delu osvojilo končno šesto mesto. Za moštvo Šaleškega bridge kluba 2 so nastopili: Nuša GOŠNIK(♠), Lina JELEN (♥), Viljem JELEN (♥), Karel ŠTIGLIC (♥), Alojz VRENČUR (♣), Irena JEŽ (♥), Jože JANEŽIČ (♦) in Jurij MOGILNICKI (♥).

 

VSEM IGRALCEM LIGE ISKRENE ČESTITKE !

 

 

 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh